Loppuvuoden 2007 uutisia

Suomen Transhumanistiliitossa yli 200 jäsentä

Suomen Transhumanistiliiton jäsenmäärä on ylittänyt loppuvuodesta 200 jäsenen rajan. Rajapyykin saavuttamista voi juhlistaa haluamallaan tavalla. Suomalaisten jäsenten määrä on noussut tasaisesti liiton perustamisesta lähtien ja uusia jäseniä liittyy keskimäärin pari kappaletta kuukaudessa. Noin joka toinen jäsen asuu pääkaupunkiseudulla ja perinteisesti sukupuolen perusteella jaotellen noin 90% jäsenistä on miespuolisia.

Täysjäsenyysmaksut vuodelle 2008

World Transhumanist Associationin hallituksen vaalit ovat jälleen ensi vuoden alkupuolella. Ehdokkaita voi äänestää, jos on vähintään WTA:n supporting member. Tämän statuksen saa, kun maksaa 25 euroa (10 opiskelijoilta, eläkeläisiltä ymv.) THL:n tilille 660100-1194307. Samalla maksaa myös THL:n täysjäsenyysmaksun vuodelle 2008. Jos et siis ole vielä täysjäsen tai et ole uusinut täysjäsenyyttäsi hiljattain, otollisin hetki maksulle on heti tammikuun alussa.

Kolminkertaista lahjoituksesi SENS-tutkimukseen

Vuoden 2007 loppuun mennessä tehdyt lahjoitukset Methuselah Foundationin SENS-tutkimukseen kolminkertaistuvat Peter Thielin ja Doug Arendsin haasteiden myötä. Sadan dollarin lahjoitus muuttuu automaattisesti 300 dollarin lahjoitukseksi ja lisäksi sillä saa Aubrey de Greyn nimikirjoituksella varustetun kopion Ending Aging -kirjasta. Jos siis olet suunnitellut lahjoituksen tekemistä, se on kannattavinta tehdä ennen uutta vuotta.

http://mprize.org/index.php?pagename=book_promo
http://mprize.org/index.php?pagename=donate