Voidaanko ikääntyminen pysäyttää? Aubrey de Greyn esitelmä Helsingissä 23.1.2010

Tervetuloa kuuntelemaan tohtori Aubrey de Greyn esitystä ja keskustelemaan ikääntymisen pysäyttämisestä ja sen sosiaalisista vaikutuksista lauantaina 23.1.2010 klo 16-18 Lääkäriliittotalon auditorioon, os Mäkelänkatu 2, Helsinki.

Tilaisuus on englanninkielinen ja maksuton.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tieteen ja teknologian vihreät <http://www.viite.fi> ja Suomen transhumanistiliitto <http://www.transhumanismi.org>.

Aubrey de Grey on kirjailija, tutkija ja luennoitsija gerontologian alalla. Hän on väitellyt Cambridgen yliopistossa mitokondrioiden merkityksestä ikääntymisessä, ja esittänyt, että ensimmäinen 1000-vuotiaaksi elävä ihminen on luultavasti elossa jo tänä päivänä.

Lähivuosikymmeninä tullaan näkemään merkittäviä tieteellisiä läpimurtoja, joiden avulla tyypillisen ihmisen elämää voidaan pidentää useammilla vuosikymmenillä. On myös luultavaa, että noiden vuosikymmenien aikana kehitetään jatkuvasti entistä parempia parannuskeinoja, joiden myötä elinikää voidaan pidentää yhä enemmän, kunnes saavutetaan tila, jossa ihmisen ei tarvitse enää kärsiä ja kuolla ikääntymisen myötä kertyvistä vaivoista.

Kuulostaako hyvältä? Vai silkalta scifiltä? Tule kuuntelemaan mielenkiintoista esitystä ja ottamaan kantaa!

Lisätietoja luennoitsijasta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aubrey_de_grey

Lisätietoja tilaisuudesta:
Jani Moliis, pj, Viite - Tieteen ja teknologian vihreät ry
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
GSM 040 772 6290

Tilaisuus Facebookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=236178646692